Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Privat Sanba Wifi Free

Adres obiektu Liptovský Trnovec N° 128, 032 22 Liptovský Trnovec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Aleksandra
Dodano: 2014-05-04
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-04
 

Bardzo mili gospodarze.Piękna i cicha okolica.Ładne i czyste pokoje.Wszystko tak jak w opisie. Gorąco polecamy.BYŁO SUPER!


 
 

bernard
Dodano: 2012-09-09
Pobyt od: 2012-11-06 do 2012-09-09
 

byłem widziałem jest super domek czysty piękny super ogródek i wszędzie blisko polecam wszystkim bo ja za rok tam wracam


 
Kaśka
Dodano: 2010-06-22
 

Witam byliśmy tam w zeszłym roku i mam nadzieje ze tam wrócimy domek czysty właściciel bardzo miły i pomocny :)


 
Krzysztof S. z rodzinką
Dodano: 2008-08-16
 

witam,właśnie wróciliśmy cali zdrowi i pełni wrażeń domek super czysty, świeżo po remońcie w pełni wyposażony polożony w cichej,spokojnej okolicy.właściciel miły, sympatyczny i pomocny mówiący po polsku.Mamy nadzieje ze za rok tam wrócimy.Gorąco polecamy :)


 
Asia i Marcin
Dodano: 2008-07-22
 

Witam, właśnie wróciliśmy z Liptovskiego Trnovca. Okolica przepiękna, domek super, właściciel bardzo sympatyczny. Gorąco polecamy


 
Irek
Dodano: 2008-07-21
 

witam byliśmy, przetestowaliśmy, budynek świeżo po kapitalnym remoncie, do Tatralandi około 3 km, właściciel mówi świetnie po polsku, cicha i spokojna okolica - gorąco polecamy


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie